Translate

diumenge, 6 de gener del 2013

Tornam a casa

El passat 29 de desembre, els Joves per l'entorn realitzàrem una excursió pel nostre entorn més proper, els voltants de Son Servera. Ens decidírem per fer els camins que recorren la muntanya de Son Lluc i travessen fins a Son Corb.

L'excursió ens havia de servir per conèixer racons de vora casa nostra, singularitats que no apreciam cada dia i veure el nostre poble des d'una altra mirada, des del paisatge. En aquesta ocasió els promotors no vàrem ser els guies, sinó que els adolescents, sorprenents coneixedors del camí i de l'àrea, ens permeteren alliberar la nostra confiança en ells per tal de compartir lideratge.






Amb aquesta excursió posàrem punt i seguit a les activitats de Joves per l'entorn. El període d'inscripcions de les activitats del segon trimestre romandrà obert de dia 8 a dia 18 de gener. Trobareu tota la informació al Centre d'Informació Juvenil de Son Servera o al número de telèfon 666 11 32 02 o en aquest mateix blog.

Ja hem anat a Son Real (Santa Margalida), Es camí des correu (Esporles – Banyalbufar) i pels voltants del nostre Municipi. Però encara ens queden molts indrets per descobrir! Aquest trimestre anirem a Ses Fonts Ufanes (Campanet), Avenc de Son Pou (Santa Maria del Camí) i recorrerem una de les rutes dels voltants de Son Servera.

T'esperam!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada